Groep 3a

Groep 3a

Leerkrachten: Shona Hassall en Linda Nieuwenhoff

Donderdag 19 oktober

Vandaag hebben we kern 2 van Veilig Leren Lezen afgerond. Wat kennen de kinderen al veel letters en wat kunnen ze al veel woorden lezen! Na de herfstvakantie beginnen we met kern 3 en gaan we aan de slag met de volgende woorden en letters.

Dinsdag 19 september
De kop is eraf! Na een paar spannende eerste weken zijn de meeste kinderen al een beetje gewend aan groep 3, de nieuwe juffen en aan elkaar.
Nog maar een paar weken begonnen en nu al zoveel geleerd! Zo hebben de kinderen met behulp van de woorden ik, maan, roos, vis, sok en aan de letters m, r, v, i, s en de aa geleerd. Niet alleen leren lezen, maar ook leren schrijven, heel knap!!
We besteden ook veel aandacht aan de verschillende routines en de normen en waarden die wij als groep belangrijk vinden.

Volgende week dinsdag 26 september staat ons eerste uitstapje op de kalender. We zoeken nog wel een aantal ouders die ons kunnen halen en brengen naar kinderboerderij Elsenhove. Ook daar een groepje begeleiden zou natuurlijk erg fijn zijn! Geven jullie je op op de intekenlijst die op de gang hangt?