Groep 6a

Groep 6a

Leerkracht: Simone Jonker, Marlous Prinzen en Eva Kleipool

Woensdag 4 oktober

"Groep 6a heeft posters gemaakt over "DE FIJNE KLASGENOOT". Omdat het de week tegen pesten was, wilden wij het goede voorbeeld geven. Zo hebben we aan andere kinderen laten zien wat een fijne klasgenoot doet. Het was een leuke en actieve opdracht. En we hopen dat groep 6a zich daar aan houdt." 

Door Michal en Vera

Donderdag 21 september - Schooltuinen
We zijn weer gestart in de tuintjes. Na een warme en natte zomer is de oogst enorm! Courgettes, bieten, uien en aardappels, ze zijn bijna niet te tillen. Met een beetje hulp van de vrijwilligers en hulpouders komen we iedere donderdag weer met tassen vol gezonde groentes terug op school.
Afgelopen donderdag werden de aardappels gerooid, en daarna was er nog tijd over voor het samenstellen van een mooi najaarsboeket.

Wij zijn groep 6a!
We zijn weer begonnen! 
Met elkaar gaan we er een topjaar van maken. We hebben een gezellige, soms wat drukke, maar heel enthousiaste klas die het beste uit zichzelf wil halen. Ieder kind heeft zijn eigen talenten; rekenen, verhalen schrijven, sporten, knutselen of muziek. We hopen dat we van én met elkaar kunnen leren door samen te werken en elkaar te respecteren. We gaan ervoor!! (en onze juffen ook)