Groep 1-2a

Groep 1-2a

Leerkrachten: José Duijvelshoff en Ineke Antonisse

Woensdag 21 november was een echte feestdag! Het was Engelse dag en alle kinderen en juffen en meesters kwamen in blauw- witte kleding op school.
Allereerst begonnen we in het Engels goedemorgen te zeggen. Ook ons liedje van de dagen van de week, deden we in het Engels. De kinderen vertelden hoe ze heetten met: my name is..... Hierna volgden er nog allerlei Engelse woorden en tellen in het Engels en de kleuren. Daarna gingen de kinderen in groepjes van 4 helpen tomatensoep te maken en appelmoes, met behulp van onze 2 lieve klassenouders Tamara en Margriet (mama van Kyano en mama van Joy).
Even buiten spelen en hierna de heerlijke soep proeven en de appelmoes opeten. Dat was smullen geblazen! Toen de fruitpauze erna. Tot slot kwam juf Rosanne van de muziekschool een heel leuke muziekles geven. Ze begon met allerlei grappige zangoefeningen. Met haar gitaar leerde ze de kinderen een leuk liedje met improvisatie. Daarna kregen alle kinderen een muziekinstrument. Ze vormden een echt orkest. De juf was de dirigent. De kinderen deden heel gezellig mee en luisterden erg goed! Nog even kort spelen en de ochtend was voorbij!  Tamara en Margriet, heel erg bedankt voor jullie hulp! De kinderen hebben genoten! Het was gezellig!