Kennismaken

Kennismaken

U zoekt een goede basisschool voor uw kind in Amstelveen. Een school die meer biedt dan goed onderwijs in een veilige en prettige leeromgeving. U zoekt een actieve en betrokken school; actief en betrokken bij uw kind. Een school die bij u past. Kom dan kennismaken met De Cirkel!

De Cirkel, Actief Betrokken
De Cirkel is een katholieke basisschool in de Amstelveense wijken Middenhoven en Waardhuizen met ongeveer 350 leerlingen, opgericht in 1972. Een basisschool met een duidelijke identiteit en pedagogische, maatschappelijke en levensbeschouwelijke visie. Een school die kwaliteit biedt en goede resultaten behaald.

Ons doel
De Cirkel wil een school zijn waar uw kind elke dag opnieuw met plezier naar toegaat en waar het alles leert dat het voor een goede toekomst nodig heeft. Wij willen een school zijn die uw kind begeleidt op zijn weg naar volwassenheid; wereldwijs en met een gezond zelfvertrouwen - Actief en Betrokken.

De Cirkel
De Cirkel biedt uw kind een veilige, vertrouwde en prettige leeromgeving in het hoofdgebouw en de naastgelegen dependance.
 • Onderwijs in vaste groepen met eigen leerkrachten
 • Kinderen leren en werken op het eigen niveau
 • Een Kanjerschool
 • Uitdagend plusmateriaal voor begaafde leerlingen
 • Extra begeleiding voor kinderen met een achterstand of beperking.
 • Leermethoden die zowel traditionele als digitale onderdelen bevatten
 • Brede school
 • Een gezonde school

Actief
Naast het reguliere lesprogramma bieden wij onze leerlingen veel extra activiteiten en mogelijkheden om hun talenten en interesses te ontdekken en te ontwikkelen.  
Betrokken
De Cirkel is een betrokken school.
 • Betrokken leerkrachten die goed weten waar de specifieke behoeften van iedere leerling liggen.
 • Betrokken ouders die samen met het team de schooltijd voor de leerlingen onvergetelijk maken.
 • Betrokken bij de samenleving en de wereld om ons heen.
 • En bovenal: betrokken leerlingen.
 
Maak kennis met De Cirkel
Wilt u meer weten wat De Cirkel voor u en uw kind kan betekenen? Maak dan een afspraak via 020-6450125 of via het kennismakingsformulier. Eefje ten Kroode, adjunct-directeur van De Cirkel, vertelt u uitgebreid wat de school doet en hoe zij het doet, beantwoordt al uw vragen en leidt u graag rond zodat u de sfeer op De Cirkel zelf kunt ervaren. Rondleidingen kunnen voorlopig niet fysiek, maar wel online plaatsvinden.
Ook vindt u veel informatie in onze schoolgids.
 

De Cirkel is a Catholic elementary school with about 300 students in the Amstelveen districts Middenhoven and Waardhuizen. It was founded in 1973 and has a clear identity and pedagogical, social and ideological vision. We pride ourselves of the quality of our education and the good results we have achieved over the years.

Our goal
We strive to be a school that children enjoy visiting every day, and where they are well prepared for the future. Our school guides your child on his way to adulthood; sophisticated and with a healthy self-confidence, active and involved.

Do you want to know more about what De Cirkel can do for your child? Please contact Eefje ten Kroode through directie@ogamstelland.nl or send a message via our contact form.