School

School

De Cirkel is een katholieke basisschool in Amstelveen met ongeveer 360 leerlingen. Twee woorden kenmerken ons onderwijs: Actief Betrokken.
 
Actief, omdat de kinderen niet alleen goed onderwijs krijgen in de basisvakken, maar ook mee kunnen doen aan veel extra activiteiten. Hierdoor ontdekken en ontwikkelen zij hun interesses en talenten, ongeacht of het nu op muzikaal, creatief, technologisch of sportief gebied is. Zo hebben we een Cirkelacademie en organiseren wij Cirkelshows. Kinderen kunnen meedoen in de Blazersklas of plaatsnemen in ons Kerstorkest. Engels wordt aangeboden vanaf de kleutergroepen. En leerlingen kunnen zich opgeven voor schoolvoetbal of – hockey.
 
Betrokken, omdat leerlingen kennis maken met de wereld om hen heen en hun eigen plek hierin leren zien. En omdat leerkrachten van De Cirkel ieder kind kennen en goed weten wat hij of zij nodig heeft. Ook de ouders van De Cirkel zijn betrokken; betrokken bij het onderwijs, bij de activiteiten in en buiten school en bij wat hun kind doet op school. 
 
Het belangrijkste is wel dat De Cirkel een school is waar uw kind elke dag met plezier naartoe gaat. En waar het alles leert wat het nodig heeft voor een goede toekomst!