Brede school

Brede school

Ook na schooltijd kunnen onze leerlingen meedoen aan een gevarieerd programma. Samen met kinderopvangorganisatie KinderRijk, de Willem Alexander School en de Muziek- en Dansschool vormen we een brede school. U kunt hier een reportage bekijken over deze mooie samenwerking:
 

 
Uitdagend programma
De mogelijkheden van ons gezamenlijke gebouw worden optimaal benut. Het naschoolse aanbod is evenwichtig, gevarieerd en uitdagend. Er wordt veel geknutseld in het atelier en in de ruimte waar kinderen kunnen solderen, zagen of naaien. In de theaterruimte kunnen kinderen dansen en aan toneel doen. Op het grote podium in de ruime speelzaal wordt regelmatig een optreden verzorgd. Koken en bakken staat ook hoog op de lijst van favoriete bezigheden. We hebben daarvoor een mooie keuken ter beschikking.

Samenwerking
Er is regelmatig overleg tussen de partners in het gebouw. Onze directeur stuurt de samenwerking aan. Soms worden er extra partners aan tafel uitgenodigd zoals Bibliotheek Amstelland; samen met de bibliotheek en de Muziek- en Dansschool stellen we ons cultuurprogramma vast. Ook betrekken we het wijkcentrum De Meent bij onze activiteiten.